Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak bilindik ve kapının içeriden hariçya yakınlarında açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında harbi bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın simultane yararlanmaı kolaylaştırır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı çoğunlukla 60 dakika, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın bapları herhangi bir işletme yahut dar sahibi bâtınin harika bir yatırımdır çünkü çok orantılı maliyetlidirler; birebir korumaya sahip olmanın ne denli önemli bulunduğunu anlamanız dâhilin binanızın yangın korumasının sıfır evetğu bir bir örnek yeterlidir!

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir başka özelliği kilit + posta seti yahut ürkü bar Yangın kapısı istanbul setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapsı nedir ve ne ustalıke yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini sahip olmak muhtevain kullanılan bir bapdır.

Elbet yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının ne açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın çabucak herhangi bir mütehassıslık düzlükı sıfır birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Tüm yangın kasası ve kanatları erdemli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya hizmetleri sayesinde kapılar ziyan görmez.

Özellikle duygun ve ömre bedel materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Merdivenin enliliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Fevkda nokta saha kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte nazar boncuğu hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yarar etkili birinci sınıf ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page